HELSENORGE

Har du time ved hospitalet? - Utgått

Informasjonen på denne siden er utgått!

Av hensyn til andre pasienter på venteliste er det viktig at du som får oppsatt time møter til timen din. Dersom timen ikke passer, du er syk eller er i karantene er det viktig at du tar kontakt med oss så raskt som mulig for å gi beskjed.

Følge avstand- og smittevernsråd

Det er viktig at avstand- og smittevernråd blir fulgt av alle som er inne på hospitalet og vi forutsetter at pasienter som skal på time:

  • ikke har symptomer på luftveisinfeksjon
  • ikke har mistenkt eller påvist covid-19-sykdom
  • ikke er definert som nærkontakt
  • ikke er i karantene som følge av reise utenfor Norge
Dersom du er nærkontakt til noen som er i karantene, eller nærkontakt til noen som venter på et prøvesvar, må du informere oss om det.

Ring oss ved symptomer eller mistanke om smitte
Har du luftveissymptomer som hoste, feber, er tungpustet og tror du kan være konronasmittet ber vi om at du ringer oss på telefon 67 500 800 og avklarerer om du kan møte til timen. Du må også ringe sykehuset før oppmøte dersom du mistenker at du kan være smittet, selv om du ikke har symptomer.

Hvis du mistenker at du kan være smittet med koronavirus skal du ringe fastlegen din. Dersom du ikke får kontakt med fastlegen kan du ringe legevakten på 116 117.

Adgangskontroll og besøkstopp
Hospitalet har fortsatt adgangskontroll og besøkstopp. Kun pasienter med planlagt time får besøke hospitalet. Pasienter som trenger tolk eller barn inntil 18 år får ha med en pårørende inn (så fremt de ikke har luftveissymptomer og ikke er i karantene eller isolasjon).

Mer om adgangskontroll

Bruk av munnbind

Det er ikke påbudt at pasienter må bruke munnbind på hospitalet, men om en pasient ønsker å bruke munnbind så kan de fint gjøre det. Bruken av munnbind og annet beskyttelsesutstyr blir fortløpende vurdert ut ifra smittesituasjonen.

Mer om bruk av munnbind på hospitalet