HELSENORGE

Kåret til Årets bedrift i Bærum

Martina Hansens Hospital ble denne uken kåret til «Årets bedrift i Bærum» 2021, i regi av Nordeas avdelingsbank i Asker og Bærum.

Bilde av representanter fra Martina Hansens Hospital som holder opp prisen sammen med juryen
Overrekkelsen av prisen fant sted på Værtshuset Bærums Verk, onsdag 4. mai 2022.
- Jeg er svært glad og stolt for tildelingen av denne prisen. Det er en pris til alle ansatte ved Martina, og en velfortjent anerkjennelse av deres fabelaktige innsats hver eneste dag. Gratulerer til alle ansatte, sier adm. direktør Per S. Bleikelia.

Årets Bedrift ble innstiftet i 1982 av Nordea og deles i år ut for 39. gang. Prisen er en anerkjennelse til bedrifter eller institusjoner som har gjort en ekstra innsats for, eller har hatt stor betydning for, næringslivet i Bærum. Juryen består av Nordea, Bærum kommune, Bærums næringsråd og Budstikka.

Juryen har blant annet vektlagt at Martina Hansens Hospital har vokst til å bli et av landets ledende innen ortopedi og revmatologi, med rundt 35.000 konsultasjoner og 4.500 operasjoner i et normalår – et sykehus for fremtiden, med innovativ tjenesteutvikling og fokus på å tiltrekke seg dyktige ansatte.

Årets bedrift 2021 har i løpet av dette året tatt i bruk påbygget med nye lokaler og utstyr i verdensklasse. Medarbeiderne/De ansatte har gjort vist stor omstillingsevne- og vilje i forbindelse med innflytting og nye driftsrutiner i utfordrende pandemitider.

Hospitalet har vært en viktig samarbeidspartner gjennom pandemien og støttet oppunder lokalsamfunnet. Martina Hansen snudde seg i rekordfart da koronaen kom, og bidro sterk til at Bærum sykehus klarte å holde seg åpent i hele perioden. Julen 2021 deltok hospitalet også i vaksinasjonsdugnaden, da i samarbeid med Bærum kommune, og åpnet dørene for vaksinering på et julestille sykehus. 

- Den fleksibiliteten som vi utviste under pandemien, med bistand til både lokalsykehus og kommunen har bidratt til at MHH ble innstill til denne prisen. Det ble lagt merke til og satt pris på, forteller Bleikelia.