HELSENORGE

Faglige kurs og seminarer

Vi holder jevnlig kurs og seminarer for leger, fysioterapeuter og andre samarbeidspartnere. Informasjon om aktuelle kurs legges ut på denne siden. Invitasjoner sendes også ut via nyhetsbrev til personer og firmaer som har meldt seg på vårt nyhetsbrev.

​Kurs for allmennleger

Hospitalet holder årlig kurs om lidelser i muskel- og skjelettapparatet for allmennleger. Kurset holdes i midten av januar, og det legges opp til en dag med revmatologi og en dag med ortopedisk kirurgi. Kurset inneholder oppdaterte foredrag og praktiske øvelser. 

Kursene skal bidra til å øke kunnskapen om revmatiske og ortopediske sykdommer i allmennpraksis og bedre samarbeidet mellom allmennlege og sykehusspesialist i utredning og behandling av pasientene.​

Hospitalet gjennomførte kurs allmennleger 19. og 20. januar 2023

Presentasjonene fra kurset er tilgjengelig for deltakerne på kurset:

​Se presentasjoner fra kursdag 1 og 2Informasjon om kurset 2024 kommer i løpet av høsten 2023. Om du ønsker å bli varslet om neste seminar kan du melde deg på nyhetsbrev fra hospitalet. 


Martinaseminar​

Fysioterapeutene ved Martina Hansens Hospital arrangerer årlig seminar for fysioterapeuter og andre interessertet. Seminaret består av foredrag av leger, fysioterapeuter, ergoterapeut og psykolog som sammen gir et innblikk i de ulike områdene som sykehuset behandler.

Årets Martinaseminar ble avholdt 5. juni 2023

Informasjon om neste Martinaseminar kommer våren 2024. Om du ønsker å bli varslet om neste seminar kan du melde deg på nyhetsbrev fra hospitalet. 

Webinarer

Med jevne mellomrom arrangerer hospitalet faglige webinarer for leger, fysioterapeuter og andre samarbeidapartnere. 

Vi legger løpende ut informasjon om nye webinarer. Ønsker du å motta informasjon om nye webinarer og kurs kan du melde deg opp på nyhetsbrev fra hospitalet. 

Har du spørsmål om våre kurs og seminarer kan du sende en e-post til postmottak@mhh.no. ​
Fant du det du lette etter?