HELSENORGE

Faglige kurs og seminarer

Vi holder jevnlig kurs og seminarer for leger, fysioterapeuter og andre samarbeidspartnere. Informasjon om aktuelle kurs legges ut på denne siden. Invitasjoner sendes også ut via nyhetsbrev til personer og firmaer som har meldt seg på vårt nyhetsbrev.

​Kurs for allmennleger

Klinikkene holder årlig kurs om lidelser i muskel- og skjelettapparatet for allmennleger. Kurset holdes i midten av januar, og det legges opp til en dag med revmatologi og en dag med ortopedisk kirurgi. Kurset inneholder oppdaterte foredrag og praktiske øvelser. 

Kursene skal bidra til å øke kunnskapen om revmatiske og ortopediske sykdommer i allmennpraksis og bedre samarbeidet mellom allmennlege og sykehusspesialist i utredning og behandling av pasientene.​

Hospitalet gjennomførte kurs allmennleger 19. og 20. januar 2023

Presentasjonene fra kurset er tilgjengelig for deltakerne på kurset:

​Se presentasjoner fra kursdag 1 og 2


Martinaseminar​

Martina Hansens Hospital holder årlig seminar for fysioterapeuter. Seminaret består av foredrag av leger, fysioterapeuter, ergoterapeut og psykolog som sammen gir et innblikk i de ulike områdene som sykehuset behandler.

Neste Martinaseminar holdes 5. juni 2023

Mer informasjon om kurset og påmelding

Webinarer

Vi arrangerer med jevne mellomrom faglige webinarer for leger, fysioterapeuter og andre samarbeidapartnere. Sist webinar ble avholdt 4. november om skulderartrose. 

Vi legger løpende ut informasjon om nye webinarer. Ønsker du å motta informasjon om nye webinarer og kurs kan du melde deg opp på nyhetsbrev fra hospitalet. Se informasjon om nyhetsbrev og påmelding lengre nede på siden.

Har du spørsmål om våre kurs og seminarer kan du sende en e-post til postmottak@mhh.no. ​


Fant du det du lette etter?