Faglige kurs og seminarer

Vi holder jevnlig kurs og seminarer for leger, fysioterapeuter og andre samarbeidspartnere. Informasjon om aktuelle kurs legges ut på denne siden. Invitasjoner sendes også ut via nyhetsbrev til personer og firmaer som har meldt seg på vårt nyhetsbrev.

​Kurs for allmennleger

Hospitalet holder årlig kurs om lidelser i muskel- og skjelettapparatet for allmennleger. Kurset holdes i midten av januar, og det legges opp til en dag med revmatologi og en dag med ortopedisk kirurgi. Kurset inneholder oppdaterte foredrag og praktiske øvelser. 

Kursene skal bidra til å øke kunnskapen om revmatiske og ortopediske sykdommer i allmennpraksis og bedre samarbeidet mellom allmennlege og sykehusspesialist i utredning og behandling av pasientene.​

Hospitalet arrangerte kurs for allmennleger 8. og 9. februar 2024. Informasjon om neste kurs kommer i løpet av høsten 2024.

Martinaseminar​

Fysioterapeutene ved Martina Hansens Hospital arrangerer årlig seminar for fysioterapeuter og andre interessertet. Seminaret består av foredrag av leger, fysioterapeuter, ergoterapeut og psykolog som sammen gir et innblikk i de ulike områdene som sykehuset behandler.

Informasjon om neste Martinaseminar kommer i løpet av våren 2024.

Om du ønsker å bli varslet om neste seminar kan du melde deg på nyhetsbrev fra hospitalet. 

Webinarer

Med jevne mellomrom arrangerer hospitalet faglige webinarer for leger, fysioterapeuter og andre samarbeidapartnere. 

Vi legger løpende ut informasjon om nye webinarer. Ønsker du å motta informasjon om nye webinarer og kurs kan du melde deg opp på nyhetsbrev fra hospitalet. 

Har du spørsmål om våre kurs og seminarer kan du sende en e-post til postmottak@mhh.no. ​

 

Påmelding nyhetsbrev

​Vi sender ut nyhetsbrev til fastleger, fysioterapeuter og andre samarbeidspartnere som har meldt seg på nyhetsbrev. Dersom du ønsker å motta nyhetsbrev på e-post kan du melde deg opp ved å sende en epost til oss:

 

Sist oppdatert 12.02.2024