Personalbarnehagen

Vi har en egen personalbarnehage som ligger skjermet til nedenfor Hospitalet, med lite trafikk og ingen gjennomgang. Barnehagen har et variert, innholdsrikt og utfordrende uteområde med en egen liten skog, egen bålplass og grillhytte.

Om barnehagen

Barnehagen består av 4 avdelinger. I dag har vi to avdelinger med barn 1-3 år og to avdelinger med barn 3-6 år, men det kan endre seg etter sykehusets behov.

Personalet i Martina Hansens Hospital personalbarnehage er en erfaren gjeng med pedagoger, barn- og ungdomsarbeidere, hjelpepleier og assistenter. Vi jobber etter at alle barn i barnehagen skal oppleve trygghet, trivsel og fellesskap. Hvert enkelt barn skal lære seg nye ting og utvikle seg etter sine muligheter. Vi skal hjelpe barnet til å bli den beste utgaven av seg selv. I personalgruppen har vi stort fokus på humor og fellesskap.

Bilde av personalet ved personalbarnehagen

Gøy sammen store og små

Visjonen til barnehagen

Barnehageplasser

Tildeling av plass foretas av ledelsen etter hospitalets behov. Ved ledig kapasitet tas eksterne barn inn. Søknad om barnehageplass sendes til styrer i barnehagen.

Barnehagens åpningstider

Ukedager: kl 07:00 - 16:30.
Stengt: Romjulen, onsdag før påske samt tre uker i fellesferien.

Relevante linker

Søknadsskjema personalbarnehagen (PDF)Barnehagens vedtekter (PDF)Handlingsplan - Plan for å sikre barna et godt psykososialt miljø (PDF)Trafikksikkerhetsarbeid (PDF)Tilvenning i personalbarnehagen (PDF)En god overgang fra liten til stor avdeling (PDF)​​

Kontakt barnehagen

Telefon til barnehagen: 67 500 880

Har du behov for ytterligere informasjon kan du ta kontakt med barnehagens styrer:
Line Bye Myrvang
Tlf: 995 38 923​
E-post: line.bye.myrvang@mhh.no​

Fant du det du lette etter?